Rezidence Sochorova - bytový dům BD 2, stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce popisuje výstavbu bytového domu s názvem Rezidence Sochorova BD02 realizované v Brně, městské části Žabovřesky. Cílem je vytvoření hlavních částí stavebně technologického projektu se zaměřením na návrh širších dopravních vztahů, zařízení staveniště a jeho strojní sestavy, vytvoření vybraných technologických předpisů a jejich kontrolních a zkušebních plánů. Pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci byl zhotoven plán rizik a návrh ochranných pomůcek pro práci na stavbě. Dále je součástí práce položkový rozpočet hrubé stavby, časový plán, ochrana životního prostředí a porovnání nasazení bádie a čerpadla betonové směsi z hlediska časového a finančního.
This thesis describes the building of a residential house called Rezidence Sochorova BD02 in Brno, Žabovřesky. The aim was the creation of the main parts of a constructional-technological project focused on the design of transport relations, the construction site facilities and its machinery, the creation of selected technological regulations and their control and testing plans. To secure safety and to protect health during the construction work itself, a risk plan and a suggestion of safety aids was created. In addition, an itemized budget of the construction, a time plan, environmental protection and a financial and time comparison of using a hopper in contrast to a concrete pump.
Description
Citation
VYBÍRAL, D. Rezidence Sochorova - bytový dům BD 2, stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO