Otázky komunikace a marketingu ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem práce bylo vyhledat řešení pro zvýšení prodeje ve vybrané stavební společnosti, specializující se na výrobu stavebního systému sloužícího k výstavbě dřevostaveb. K realizování předsevzatých cílů jsem detailně analyzoval společnost. Pro sběr potřebných informací jsem aplikoval dotazníkové průzkumy. Výsledkem mého snažení jsou závěry a doporučení, které by měly pomoci společnosti ke zvýšení prodeje. Důležitá je příloha propagačního videa sloužící k podpoře prodeje společnosti.
The goal of the diploma thesis is to find a solution to increase sales in a selected construction company specialized in production of construction systém for wooden houses. I analysed in detail the company for realizing the targets. I applied questionnaire surveys for collecting information. The resets of my effort are conclusions and suggestions then could help the company to increase its sales. The Promotional video in attachment is very important for sales support in the company.
Description
Citation
VOPELKA, J. Otázky komunikace a marketingu ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO