Stavební průzkum, diagnostika a návrh rekonstrukce objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je diagnostický průzkum křídla A objektu na adrese Rumiště 8, Brno. Práce obsahuje teoretické poznatky o stavebně technickém průzkumu a diagnostických metodách a jejich vyhodnocení pro určení základních vlastností zděných a dřevěných konstrukcí. V praktické části je diagnostický průzkum zpracován. Jeho součástí je určení materiálových charakteristik konstrukce. V závěru je provedeno zhodnocení konstrukce.
The subject of this thesis is the diagnostic investigation of block A in the object at Rumiště 8, Brno. The work includes theoretical knowledge of technical surveys and diagnostic methods and their evaluation to identify the essential characteristics of masonry and timber structures. In the practical part is the diagnostic investigation processed. Part of the diagnostic investigation is the determination of material characteristics of the structure. At the end of the thesis is an assessment of the structure.
Description
Citation
NOVOTNÝ, D. Stavební průzkum, diagnostika a návrh rekonstrukce objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO