Vliv revitalizace staveb určených k bydlení na jejich cenu obvyklou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou revitalizace staveb určených k bydlení na jejich cenu obvyklou. Zabývá se vlivem investic potřebných k revitalizaci a její následné zhodnocení cenou obvyklou. Práce začíná postupným vysvětlením pojmů potřebných pro seznámení problematiky oceňování nemovitého majetku. Obsahem diplomové práce je navrhnuté řešení revitalizace bytového domu v centru Prahy. Součástí diplomové práce je položkový rozpočet na navrhovanou revitalizaci. Analýza trhu pro oceňovanou bytovou jednotku je specifikována odbornými odhady, které jsou přílohami této práce. Výpočet ceny obvyklé s vlivem doporučené investice a její následné zhodnocení je uve-dené v závěru této práce.
This thesis deals with the revitalization of residential buildings at their usual price. It deals with the influence of the investment needed to revitalize and its sub-sequent evaluation of the usual price. The work begins with a gradual explanation of terms needed to introduce the issue of valuation of real property. The thesis contains a proposed revitalization of a residential building in the center of Prague. The thesis is an itemized budget for the proposed revitalization. Analysis of the market for the valuation of residential unit is specified professional estimates, which are attached to this work. Calculation of the normal price with the influence of the recommended investment and its subsequent evaluation is indicated at the end of this work.
Description
Citation
PETROVÁ, L. Vliv revitalizace staveb určených k bydlení na jejich cenu obvyklou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO