Ceny stavebních objektů uplatňovaných v projektech krajinného inženýrství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma diplomové práce je Ceny stavebních objektů uplatňovaných v projektech krajinného inženýrství. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které se objevují v praktické části. Ve druhé, praktické části, je názorně na příkladu ukázán výpočet režií, porovnání několika druhů cen, které byly vytvořeny pomocí rozpojovacího programu, a vytvoření karet rozpočtových ukazatelů pro katalog nákladových ukazatelů společných zařízení pozemkových úprav.
Thesis theme is Prices buildings in the landscape engineering projects. The work is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part explains the concepts that appear in the practical part. In the second part is illustrated in the example shown computation overhead, comparing several types of prices that were created using a decoupling of the program, and create cards budgetary indicators for the catalog cost indicators of common facilities landscaping.
Description
Citation
KAŠOVÁ, M. Ceny stavebních objektů uplatňovaných v projektech krajinného inženýrství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO