Uživatelské měřicí moduly pro platformu cRIO

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a realizací měřicích a komunikačních modulů pro platformu Compact RIO. V první části jsou popsané platformy od firmy National Instruments, použitelné pro měřicí a regulační techniku. Podrobněji je rozvedena platforma CompactRIO. Ve druhé kapitole se práce věnuje popisu hardwarových požadavků potřebných pro zkonstruování modulu, komunikace s moduly a pracovní režimy. Ve třetí teoretické části jsou uvedeny informace o podpůrných programech. V závěru třetí části je popsaná realizace jednoduché vstupní digitální karty. V dalších částech jsou popsány praktické návrhy karet (analogová vstupně výstupní karta, GPS modul) a dosažené výsledky.
This thesis describes design and manufacture of measuring and communication modules for CompactRIO platform. In the first section is described platform from National Instrument suitable for measurement and control technology. There is written more fact about CompactRIO. The second part is focused on description of the hardware requirements needed to construct the module, communication and working modes. The third part describes information about support programs. At the end of third part is describes practical application of input digital card. Next section consists of practical proposal modules (input / output analog module, GPS modulu) and achievements.
Description
Citation
PIVNIČKA, M. Uživatelské měřicí moduly pro platformu cRIO [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
plk. gšt. prof. Dr. Ing. Alexandr Štefek, Dr. (předseda) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen) Ing. Libor Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO