Bezpečnostní systém s využitím mobilních sítí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem zabezpečovacího systému, který bude pořízené videozáznamy přenášet pomocí mobilních systémů. Jsou zde vybráni zástupci kamer a pohybových senzorů, které by se při konstrukci mohli použít. Práce se dále zabývá teoretickým návrhem přenosové soustavy, která bude složena z kamery, pohybového čidla, USB modemu a mikroprocesoru, který bude celou činnost řídit. Je zde navrženo blokové schéma a způsob komunikace. Celý bezpečnostní systém je zkonstruován a otestován v různých podmínkách.
This master´s thesis deals with design of security system, which transmits captured video using mobile systems. There are chosen representatives of cameras and motion sensors that could be used in the construction. The thesis also deals with the theoretical design of the transmission system, which consists of a camera, a motion sensor, an USB modem and a microprocessor, that manages all operations. There is also a proposed block diagram of a communication method. The security system is designed and tested in various conditions.
Description
Citation
SVOBODA, A. Bezpečnostní systém s využitím mobilních sítí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Puskely, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Kadlec, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Šebesta, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Masopust, CSc. (člen) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-09
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO