Výkonový zesilovač pro pásmo krátkých vln

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této semestrální práci je popsán návrh výkonového zesilovače pro pásmo krátkých vln. V první části je nastíněna základní problematika a provedena úvaha nad možným řešením. V druhé části je popsána potřebná teorie pro realizaci zesilovače. V třetí části je na základě teoretických znalostí navrženo konkrétní zapojení zesilovače.
This semestral thesis describes RF power amplifier design. In the first section of the work, the possible solutionsand a reflection on the possible solution are presented. In the second section, the principle and thesis for power amplifier design is described. In the third section, the power amplifier design, based on the theoretical knowledge, is described.
Description
Citation
ZAMAZAL, B. Výkonový zesilovač pro pásmo krátkých vln [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
Date of acceptance
2015-06-09
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO