Mobilní systém pro monitorování sportovní aktivity

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této diplomové práce je rozbor metod používaných při monitorování aktivit sportovců a popis odpovídajících technických řešení se zaměřením především na sledování tepové a dechové frekvence. Je předloženo technického řešení pro monitorování vybraných biologických parametrů prostřednictvím volně dostupných HW a SW nástrojů. Navržený systém umožňuje monitorování sportovní činnosti pomocí mobilního telefonu s operačním systémem iOS.
The aim of this master’s thesis is to analyse methods that are used for monitoring athlete’s activities and a description of current technical solutions with a focus on heart rate and respiratory rate monitoring. The presented solution shows the possibilities of using available open source SW and HW technologies and their implementation in the design of an integrated tool for monitoring sports activities with the iOS operating system.
Description
Citation
MALEŇÁK, F. Mobilní systém pro monitorování sportovní aktivity [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské a ekologické inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (předseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ota Gotfrýd, CSc. (člen) MUDr. Lukáš Dadák, Ph.D. (člen) Ing. Jan Odstrčilík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil diplomovou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO