3D rekonstrukce makromolekulárních komplexů pomocí kryoelektronové mikroskopie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Semestrální projekt se zabývá zpracováním dat z TEM a jejich analýzou (tomografie, jednočásticová analýza). Hlavním úkolem práce je stanovit 3D strukturu studovaného en- zymu. Jako testovací vzorek s nízkou symetrií používá restrikční endonukleázu EcoR124I.
Semester project deals with the processing of data from TEM and their analysis (to- mography, single particle analysis). The main aim of this work is to determine the 3D structure of the studied enzyme. As a test sample with low symmetry is used restriction endonuclease EcoR124I.
Description
Citation
SKOUPÝ, R. 3D rekonstrukce makromolekulárních komplexů pomocí kryoelektronové mikroskopie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské inženýrství a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (předseda) doc. RNDr. Michal Masařík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (člen) Mgr. Dušan Hemzal, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Jiří Tomáš, Dr. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Mgr. Hemzal položil otázku Snažíte se získat 3D struktura z jednotlivých objektů. Napadá vás další metoda? Doc. Kozumplík položil otázku Použil jste filtry s podvzorkováním? V čem spočívá algoritmus Neigh-SURE Shrink? Jaké jste použil rozkladové filtry? Student obhájil diplomovou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO