Návrh na změnu systému odměňování ve vybraném podnikatelském subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou systému odměňování ve vybrané společnosti a popisuje problémy, se kterými se díky jeho nedostatečnosti potýká. Hlavními rysy, kterými by se měl nový systém vyznačovat, jsou zejména transparentnost, atraktivita pro zaměstnance a finanční nenáročnost. Tímto by měli být uspokojeny nároky jak zaměstnavatele tak jeho podřízených. Proto tato práce obsahuje návody, postupy a potřebné informace k vytvoření nového systému odměňování, který by pomohl udržet stávající zaměstnance a přispěl ke zvýšení jejich pracovního výkonu. Tímto by měl vliv na celkovou efektivitu podniku.
This bachelor´s thesis deal with issue of a valuation system in the concrete company and it describe problems caused by his inadequacy. Main characteristics of the new system of a valuation are primarily transparence, attraction for the employees and low operational costs. This will satisfy employers and employees demands. Therefore it includes directions, procedures and necessary information to formation of new valuation system, which help to keep current employees and assist to higher working output. That will have a direct influence to general effectiveness of the company.
Description
Citation
POSPÍŠILÍK, Š. Návrh na změnu systému odměňování ve vybraném podnikatelském subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) JUDr. Dalibor Vaigert (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO