Analýza cév optického disku v sérii snímků z experimentální fundus kamery

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Při analýze retinálních snímků představuje segmentace cévního řečiště důležitý krok celého postupu. Výsledky analýzy mohou být použity při diagnostice onemocnění očního aparátu a onemocnění kardiovaskulárního systému. Tato práce se zabývá možnostmi segmentace cévního řečiště v sérii snímků z epxerimetnální fundus kamery.
Segmentation of the vasculature is an important step in the process of the retinal image analysis.Theresultsoftheanalysiscanbeusedtodiagnoseseveraleyeandcardiovascular diseases. The aim of this thesis is to search for possibilities in video-sequences from experimental fundus camera.
Description
Citation
HARTLOVÁ, M. Analýza cév optického disku v sérii snímků z experimentální fundus kamery [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské inženýrství a bioinformatika
Comittee
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Doc. Baštinec položil co je to gradient? Co je to orientovaný gradient? Co je to Gaussova funkce? Doktor Schwarz položil otázku: Kterou metodu křížové variace jste použila? Jak jste vybrala vzorky pro určení klasifikátoru? Doc. Kozumplík položil otázku: Proč jste si vybrala filtraci s komplexní charakteristikou? Studentka obhájila diplomovou práci s výhradami.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO