Financování revitalizace bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá financováním revitalizace konkrétního bytového domu v Brně. Zaměřuje se na celkový průběh rekonstrukce, komparaci nabídek dodavatelů stavebních prací a úvěrových produktů jednotlivých bank a na návratnost investice. Výběr nejvýhodnější nabídky je uskutečněn na základě stanovených kritérií, vykonaných analýz a propočtů. Výsledkem je doporučení, pro společenství vlastníků jednotek, jak optimálně financovat revitalizaci domu.
This master thesis deals with the financing of the revitalization of a particular block of flats in Brno. The thesis contains process of reconstruction, comparison of supplier´s offers and bank credit products and return on investments. Based the selection criteria, analysis and calculations is chosen optimal supplier and bank institution. The result of this thesis is a proposal for the flat owners association how to efficiently finance revitalization.
Description
Citation
VÁLKOVÁ, H. Financování revitalizace bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Ing. Mráček: Jaký byl v roce 2010 vliv teplot na spotřebu energií? - odpovězeno prof. Živělová: Když společenství vlastníků čerpá úvěr, tak jakým způsobem se rozpočítává do fondu oprav mezi jednotlivé vlastníky? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO