Podnikatelský plán pro hotel Panorama

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tématem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu pro obnovení provozu horského hotelu Panorama v Deštném v Orlických horách. V první části jsou popsána teoretická východiska práce, která obsahují vysvětlení základních pojmů a popis konkrétních analytických metod. Analýza současného stavu hodnotí tržní prostředí pomocí interních a externích analýz. Závěrečná část je zaměřena na sestavení konkrétního podnikatelského plánu.
The theme of this thesis is to create a business plan for the reopening of the mountain hotel Panorama in Deštné v Orlických horách. The first part describes the theoretical basis of the work consiste of an explanation of basic concepts and description of specific analytical methods. The analysis of the current status rate a market environment by using internal and external analyses. The final section focuses on the creation of a concrete business plan.
Description
Citation
HOLUBOVÁ, B. Podnikatelský plán pro hotel Panorama [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) Mgr. Vladěna Štěpánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO