Alternativní software pro řízení specializovaných teplotních komor s uživatelským rozhraním

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se věnuje simulačním termálním komorám, jejich SW a HW a vylepšení SW podle požadavků. Dále je také nastíněna problematika testování, která s prací souvisí. Zde užívané termální komory jsou určeny k provádění simulačních testovacích procedur pro termostaty a podobná zařízení pro snímání teploty a regulaci teploty. Návrh a realizace nového SW jsou objasněny v pozdějších kapitolách práce, stejně jako posouzení funkčnosti a výsledné dynamiky a přesnosti.
This thesis is oriented on simulating thermal chambers, their SW and HW and improving SW to meet specifications. Testing problematics connected with this thesis is briefly mentioned also. Thermal chambers used here are dedicated to run simulating test procedures for thermostats and similar devices designed to sense temperature and regulate it. Design and realisation of new SW are clarified in latter chapters of this thesis, as well as evaluating functionality and resulting dynamics and accuracy.
Description
Citation
ŽLEBEK, J. Alternativní software pro řízení specializovaných teplotních komor s uživatelským rozhraním [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
doc. Ing. Bohumil Horák, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (místopředseda) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (člen) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Lukáš Kopečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO