Barevný 3D LED zobrazovač

Loading...
Thumbnail Image
Date
Authors
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce bylo navrhnout a zkonstruovat LED kostku pro zobrazování vizualizací a upoutání pozornosti. S ohledem na zadání bylo stanoveno rozlišení 8x8x8. Pro celkové řízení a komunikaci s PC byla zvolena vývojová deska STM32F4 Discovery, která díky svým parametrům plně postačuje pro tuto aplikaci. Kostka tvořená z diod a napájecích vodičů bude usazena na podstavci. Plochými vodiči bude připojena k desce s LED budiči, která bude obsahovat veškeré řídicí a komunikační členy. Implementovaný firmware bude mít v základu animace, taktéž jej bude možné řídit nadřazeným systémem. Podstavec bude potáhnut tkaninou pro lepší vzhled.
The goal of this project is to design and construct a LED cube for visualization and imaging attract attention. With respect to the assignment was determined resolution 8x8x8. For the overall management and communication with the PC was chosen development board STM32F4 Discovery, which, thanks to it parameters, is sufficient for this application. Cube consisting of diodes and power wires will sit on the governing board, which will include all parts of management and communication. Implemented firmware will have a base animations, it is also possible to control by superior system.The board will be covered by colored fabric for a better look.
Description
Citation
RAK, J. Barevný 3D LED zobrazovač [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
plk. gšt. prof. Dr. Ing. Alexandr Štefek, Dr. (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marie Havlíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Student obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO