Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace společnosti S&K PUBLIC spol. s r.o. v letech 2009 až 2013 a na podání návrhů, které by mohly její stávající finanční situaci zlepšit. V teoretické části práce jsou vysvětleny jednotlivé metody finanční analýzy, pojmy a ukazatele. Praktická část obsahuje výpočty ukazatelů finanční analýzy a interpretaci dosažených výsledků včetně souhrnného hodnocení. V závěru práce jsou na základě provedené finanční analýzy navrženy opatření ke zlepšení finanční situace společnosti.
Bachelor thesis is focused on the assessment of the financial situation of the company S&K PUBLIC spol. s r.o. throughout the years 2009 to 2013 and to submit proposals that could improve her current financial situation. Theoretical part explains the various methods of financial analysis, terms and indicators. The practical part contains calculations of the financial analysis and interpretation of the achieved results including a comprehensive evaluation. In the conclusion there are provided measures to improve the financial situation of the company based on the financial analysis.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
otázka oponenta Ing. Figlovský: Který z Vašich návrhu považujete pro sledovanou společnost za nejpřínosnější a proč?/odpovězeno Ing. Bednář: Jaké je řešení problematiky úroku z prodlení?/odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO