Reporting vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá reportingem. V první části práce je teoreticky vysvětlen pojem reporting, jako jedna ze základních funkcí controllingu, PESTE analýza, Porterův model pěti sil, 7S analýza a SWOT analýza. Praktická část je zaměřena na analýzu dané situace společnosti v oblasti reportingu a následné návrhy na zlepšení této situace.
The thesis deals with reporting. The first part is theoretically explained the concept of reporting, as one of the basic functions of controlling, PEST analysis, Porter's five forces model, 7S analysis and SWOT analysis. The practical part is focused on the analysis of the situation in reporting and follow-up proposals to improve the situation.
Description
Citation
DRÁBKOVÁ, A. Reporting vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
Prof. Dr. Ing. Drahomíra Pavelková (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Klíma (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
otázky oponenta práce - odpovězeno otázky vedoucího práce - odpovězeno prof. Pavelková: Dala by se analýza, kterou jste vypracovala v práci, dále více využít? - odpovězeno prof. Pavelková: Co byste firmě doporučila vzhledem k tomu v jakém je stavu? - odpovězeno prof. Pavelková: Z jakého důvodu se v práci opakují některé věty či odstavce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO