Konstrukce mobilního kolového podvozku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá navržením vhodné konstrukce mobilního kolového podvozku pro transportní stroj, a to konkrétně pro vyvážecí traktor. Navržená konstrukce je vymodelována v programu Autodesk Inventor. Navržené řešení je ověřeno analyticky funkčním výpočtem a kontrolním pevnostním výpočtem. Na základě navrženého konstrukčního řešení je vytvořena výkresová dokumentace vybraných částí podvozku.
This thesis is concerned with designing the construction of a mobile wheeled chassis for transport machinery to specifically forwarder. The proposed construction is modeled in Autodesk Inventor . The proposed solution is checked by analytically functional computation and control by strength calculation too . On the basis of the proposed construction design is created drawing documentation , which include selected parts of the chassis .
Description
Citation
KRÁL, F. Konstrukce mobilního kolového podvozku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen) Ing. Martin Kubín, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO