Motivace a evaluace zaměstnanců na Základní umělecké škole Žerotín v Olomouci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zpracování problematiky motivace a evaluace zaměstnanců na Základní umělecké škole Žerotín v Olomouci. V teoretické části práce si uvedeme pojmy a teoretická východiska, která jsou nutná pro zpracování analytické části. V analytické části práce si pak představíme informace ohledně hudební školy Žerotín, rozebereme evaluační systém a motivaci zaměstnanců. Práci uzavřeme návrhy na vylepšení stávajících postupů. Výstupem práce je zhodnocení motivace a evaluace zaměstnanců na hudební škole Žerotín a navržení doporučení, na základě kterých budou zaměstnanci více spokojeni a motivováni.
The objective of this thesis concerns the issue of motivation and evaluation of staff at the Žerotín School of Music in Olomouc. In the theoretical part, we show the concepts and theoretical principles which are necessary for processing the subsequent analytical part. In the analytical part of the work we will then present information about the Zerotin School of Music, and we will discuss the evaluation system and employee motivation. This thesis will conclude by making suggestions for improvements to existing procedures. The outcome of this work is to evaluate motivation and evaluation of staff at the Žerotín School of Music and make recommendations which will lead to employees being more satisfied and motivated.
Description
Citation
KEFEROVÁ, R. Motivace a evaluace zaměstnanců na Základní umělecké škole Žerotín v Olomouci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Doc. Meluzín: Vyčíslete ekonomicky uvedené návrhy. - odpovězeno Doc. Rašticová: Kolik bylo respondentů z celkového počtu učitelů? Jak jste sestavovala dotazník? Byla použita i jiná metoda než dotazování? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO