Vývoj aplikací pro Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V bakalářské práci Vývoj aplikací pro Android jsou popsány nástroje, možnosti a dostupné prostředky pro vývoj aplikací na operační systém Android. V první části je představen samotný systém Android a dostupné nástroje pro vývoj aplikací. Druhá část obsahuje vývoj ukázkové aplikace, na které jsou vysvětleny postupy při tvorbě samotné aplikace v různých prostředích. Třetí část je zaměřena na návrh experimentální komunikační sítě pro chytrý dům ovládané ze zařízení se systémem Android. Závěr je věnován zhodnocení vývoje aplikace a komunikační sítě. Také rozebírá možné návrhy pro její vylepšení a rozšíření.
The semester project for Android Application Development describes the tools, options and available resources for developing applications on the Android operating system. The work has several parts. The first part is devoted to the presentation of the Android system and available tools for application development. The next section is devoted to the development of sample applications, which explains the procedures for creating the application itself in different environments. The third part is devoted to design an experimental communications network for smart home controlled by a device running Android. The conclusion is devoted to the evaluation of the application development and communication networks. Also it discusses the possible suggestions for its improvement and expansion.
Description
Citation
KVASNIČKA, J. Vývoj aplikací pro Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Milan Chmelař, CSc. (člen) doc. RNDr. Jitka Poměnková, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Miloš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Milan Polívka, Ph.D. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakálářské práce. Následně odpovídá na dotazy členů zkušební komise. Student odpovídá na první otázku oponenta a vysvětuje význam API Level. Student odpovídá na druhou otázku oponenta. Ing. Polívka: Jakou anténu používá BT modul, jaké jsou vlastnosti a princip antény? Student odpovídá pouze na základní část otázky. Doc. Frýza: Na jakou vzdálenost jste testoval komunikaci? Student odpovídá.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO