Návrh webové prezentace a informačního systému pro Penzion Radost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu webové prezentace a informačního systému pro Penzion Radost a jeho realizací. Vymezuje teoretická východiska nutná pro tvorbu webových stránek a informačního systému, analyzuje současný stav a požadavky. Součástí práce je také dotazníkové šetření. Na základě zjištěných skutečností a požadavků je vytvořen návrh webové prezentace a informačního systému a jejich zhodnocení z hlediska časové a finanční náročnosti.
This thesis deals with creating a draft website and information system for the Pension Radost and its realization. Defines theoretical basis necessary for the creation of websites and information systems, analyzes the current status and requirements. The work also includes a survey. Based on the findings and proposal requirements are designed website and information system and their evaluation in terms of time and cost.
Description
Citation
HECLOVÁ, H. Návrh webové prezentace a informačního systému pro Penzion Radost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lucie Mašterová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: odpovězeno neuspokojivě. OTÁZKY OPONENTA: nebyly položeny. Ing. Lucie Koleňáková, Ph.D.: Navrhujete zřízení rezervačního systému? Domníváte se, že navrhovaná webová prezentace je vzhledem k současným trendům aktuální? Kolik mohou nové webové stránky přivést zákazníků? Je namístě tvorba webových stránek vlastními silami? Prováděla jste analýzu opouštění webových stránek, jak dlouho na nich zákazníci setrvají? Odpovězeno neuspokojivě. Doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA: V rámci srovnání analyzujete sliné a slabé stránky, příležitosti a hrozby. Proč se taková analýza provádí? V diplomové práci nejsou něktrté faktory správně zařazeny mezi vnitřní, resp. vnější. Odpovězeno neuspokojivě. Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D.: Jakým způsobem budete hodnotit úspěšnost návrhu? Odpovězeno neuspokojivě.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO