Studie průběhu zakázky pro optimalizaci výrobního procesu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá studií průběhu zakázky výrobním sektorem firmy ŘETĚZY VAMBERK, spol. s r.o. V teoretické části jsou definovány pojmy důležité pro pochopení problematiky. V analytické části je popsána stávající situace v podniku, která vede ke zjištění nedostatků. Dále jsou zde popsány postupy vedoucí k odstranění těchto nedostatků za účelem zvýšení efektivnosti výrobního systému.
This thesis deals with commission process in a manufacturing company. The analysis is carried out at the company ŘETĚZY VAMBERK, spol. s r.o. Terms important for understanding the issue are defined in the theoretical part. The analytical part describes the current situation in the company and deficiencies coming out of it. Moreover, there are described procedures leading to the removal of these deficiencies in order to increase effectiveness of the system.
Description
Citation
BURDYCH, F. Studie průběhu zakázky pro optimalizaci výrobního procesu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
otázky oponenta Ing. Ullrych: Ve Vaši práci jste navrhl nahradit kooperaci vlastním strojem, je vždy vlastní výroba efektivnější?/odpovězeno otázky oponenta Ing. Ullrych: Jak by se měla pohybovat návratnost současných obráběcích center (obecně)?/odpovězeno otázky oponenta Ing. Ullrych: Jsou i další metody optimalizace výroby?/odpovězeno doc. Půža: co znamená přímka v grafu na straně 50, a co udává?/odpovězeno Mgr. Musilová: Jaká je pracovní doba při třísměnném provozu?/odpovězeno Mgr. Musilová: Jakým způsobem by probíhalo financování stroje?/odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO