Opatření ECB a ČNB v rámci finanční krize a jejich dopad na vybrané banky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na popis a analýzu světové krize započatou v roce 2007. Dále hodnotí opatření přijatá Evropskou centrální bankou a Českou národní bankou v reakci na tuto krizi. Obsahuje vyhodnocení těchto opatření. Zachycuje také to, jak se s krizí vypořádali dvě vybrané banky v České republice.
The diploma thesis focuses on description and analysis of the global crisis that began in 2007. It also evaluates measures taken by the European Central Bank and the Czech National Bank in response to this crisis. Thesis contains evaluation of used measure. It includes dealing with the crisis by two selected banks in the Czech Republic.
Description
Citation
JANÁČKOVÁ, I. Opatření ECB a ČNB v rámci finanční krize a jejich dopad na vybrané banky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Otázky vedoucího práce položeny a zodpovězeny neuspokojivě. Otázky oponenta práce položeny a zodpovězeny neuspokojivě. Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D.: Který z uplatněných nástrojů ECB považujete za nepropracovanější resp. nejúčinější? Ing. Lucie Kaňovská, Ph. D.: S čím jste měla při zpracování práce největší problém? Doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Podle zadání děkana fakulty specifikujte přesně co je ve Vaší práci teoretická a návrhová část.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO