Studie obchodní strategie organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce analyzuje současnou situaci firmy ST Profi podlahy. Vzhledem k povaze podnikání je představen sortiment společnosti, podnikové procesy a nákupní atmosféra. Obsahem jsou návrhy na rozšíření nabídky zboží a služeb zákazníkům, propagace podniku, nové webové stránky a interní značení podnikového potrfolia. Podnik se zmenšuje převážně kvůli rostoucímu obchodování s podlahami přes internet za nižší ceny. Hlídání cen internetových prodejců a přejmenování zboží je způsob, jak se může podnik bránit a zůstat konkurenceschopným.
This thesis analyzes the current situation of the company ST Profi podlahy. Due to the nature of the business is presented product range the company, business processes and shopping atmosphere. Containing are proposals to expand the supply of goods and services to customers, corporate promotion, a new website and internal corporate signs of potrfolio. Enterprise decreases mainly due to increasing trading floors via the internet for lower prices. Monitoring price of internet retailers and renaming goods is a way how a company can defend itself and remain competitive.
Description
Citation
HERCIGOVÁ, N. Studie obchodní strategie organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Otázka oponeneta: Diskutujete o cenách a správně tvrdíte, že konkurovat cenou je nedostačující a mnohdy pro firmu smrtelné. Specifikujte tedy vaši představu o dalších nástrojích./odpovězeno doc. Myšková: V jaké fázi se swot analýza používá? jaké strategické analýzy by měli předcházet swot analýze?/odpovězeno Ing. Novák Ph.D.: Zvažovala jste i využití jiných marketingových nástrojů?/odpovězeno Ing. Neuwirth Ph.D.: Záleží na vzhledu webových stránek na získání zákazníků?/zodpovězeno částečně Ing. Breinek Ph.D.: Proč tam není metodika? odpovězeno Ing. Breinek Ph.D.: Mají návrhy opodstatnění v analýzách? odpovězeno Ing. Breinek Ph.D.: Rozpracování počítaní výnosů a nákladů? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO