Indikace pozice mikrotitrační destičky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá indikací pozice mikrotitrační destičky pro usnadnění orientace při pipetování látek. To zahrnuje návrh hardwaru, blokový diagram a obslužný software. Další důležitá část se zabývá softwarovým designem grafického uživatelského rozhraní a řízením mikrokontroléru. Finální produkt je hardwarový přípravek, který používá 96 dvoubarevných LED k indikaci pozice mikrotitrační destičky. Součástí práce je i uživatelská příručka pro snadnou orientaci v programu. Tento přípravek bude používán na lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně.
This bachelor thesis deals with designing and constructing a device which can indicate position of the microplates. This includes hardware design, block chart and utility software. Next important section deals with software design of graphical user interfaces and how to control the microcontroller. The final product is a hardware tool that uses array of 96 two-color LED to indicate a position in the microplate. This work also contains a user guide for simple orientation in the program. This product will be operated at Faculty of Medicine, Masaryk University in Brno.
Description
Citation
PAPAJOVÁ, G. Indikace pozice mikrotitrační destičky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (předseda) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Škutková, Ph.D. (člen) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Vladan Bernard, Ph.D. (člen) MUDr. Michal Jurajda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Studentka obhájila bakalářskou práci. Studentka odpověděla na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO