Návrh komunikačního mixu pro spořitelní a úvěrní družstvo Akcenta

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh komunikačního mixu pro spořitelní a úvěrní družstvo Akcenta, které se zabývá zhodnocením úspor a poskytováním úvěrů. Dále se diplomová práce zabývá analýzou současné situace společnosti, která zahrnuje SLEPT analýzu, Porterovu analýzu pěti konkurenčních sil a analýzu SWOT. Výsledkem diplomové práce je vypracovaný návrh, který by měl vést ke zvýšení povědomí o spořitelním a úvěrním družstvu a jejich produktech a tím získat více spokojených klientů.
This thesis focuses on the proposal of communication mi for savings and credit cooperative Akcenta, which deals the appreciation of savings and lending. Furthermore the thesis analyzes the current situation of the company, which includes SLEPT analysis, Porter´s five forces analysis and SWOT analysis. The result of this thesis is a proposal that should lead to increased awareness of credit unions and thein products and gain more satisfied clients.
Description
Citation
KONŮPKOVÁ, M. Návrh komunikačního mixu pro spořitelní a úvěrní družstvo Akcenta [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno otázka oponenta práce - odpovězeno Ing. Mráček: V práci navrhujete zaměstnání marketingového specialisty. Bude tento specialista zaměstnancem pouze této společnosti? - odpovězeno Ing. Mráček: Zvažujete v práci náklady, které jsou spojené přímo s návrhem marketingové kampaně? - odpovězeno Ing. Mráček: Jak velká je plocha, kterou bude pokrývat reklama? - odpovězeno doc. Kocmanová: Jaké jsou přínosy Vašich návrhů v oblasti výnosů pro analyzovanou společnost? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO