Motivace a evaluace zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je v teoretické části zaměřena na detailní popis veškeré problematiky související s daným tématem. V praktické části je provedena analýza současné situace motivace a evaluace zaměstnanců ve společnosti Zebra Technologies. Cílem práce je navrhnout patřičné změny, na základě teoretických poznatků a výstupů z dotazníkového šetření, které povedou ke zvýšení motivace zaměstnanců a zefektivnění nefinančního systému jejich hodnocení. Tato práce je zpracována pro oddělení HR a bude sloužit jako podklad pro reálné změny ve společnosti, konkrétně na pracovišti v České Republice.
The theoretical part of the master thesis focuses on a detailed description of all issues related to the given subject. The practical part shows an analysis of the current situation in the field of employee motivation and appraisal at Zebra Technologies. The aim of the thesis is to propose appropriate changes based on the theoretical knowledge and the survey results. These changes shall lead to increasing employee motivation and shall help improve non-financial employee appraisal system. The thesis was processed for the local HR department and will be used as a groundwork for possible changes at the branch in the Czech Republic.
Description
Citation
OCELÍKOVÁ, K. Motivace a evaluace zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Matúš Varjan, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno otázka oponenta práce - odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. - Zabýváte se v práci těžko uchopitelnými faktory jako jsou vzájemné vztahy, komunikace apod.? Osoba kouče je team leader konkrétního týmu? - odpovězeno Ing. Matúš Varjan - Kafeterie je již využívána? Proč jste zvolila jako řešení právě kafeterii? - odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA - Uvádíte, že zaměstnance nemotivují zaměstnanecké akcie, můžete toto prosím objasnit? - odpovězeno Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. - Je ve firmě velká fluktuace? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO