Povrchové úpravy materiálu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá povrchovými úpravami materiálu se zaměřením na proces lakování práškovými plasty. V práci jsou popsány vybrané povrchové úpravy, které jsou doporučovány jako předúprava pro práškové lakování. V průzkumu trhu, kterým se práce zabývá, jsou obsaženy informace o práškových plastech a technickém vybavení pro práškové lakování. Je zde také uveden návrh vybavení pro stávající práškovou lakovnu firmy KOVOT Invest s.r.o.
This thesis deals with surface treatment materials, focusing on the process of plastic powder coating. The thesis describes several exclusive finishes that are entirely recommended as pre-treatment for powder coating. The thesis also provides information gained through market research, focusing specifically on powder plastics and technical equipment for powder coating. Technical equipment for the existing powder coating plant of the company KOVOT Invest Ltd. is also suggested.
Description
Citation
TICHÝ, J. Povrchové úpravy materiálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Slaný, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Fiala, Ph.D. (člen) Ing. Petr Navrátil (člen) Ing. Karel Praks (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1) Vzorník barev. 2) následné obrábění nabarvených ploch. 3) Výhody mokrého lakování a práškového. 4) Porezita. Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO