Zřízení střelnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zaobírá návrhem podnikatelského záměru – založení střelnice, v dnešních složitých podmínkách stávající společnosti. Práce je pojata jako projekt pro investora s dostatečnými financemi na realizaci. Podkladem pro jeho vypracování je komplexní analýza interních a externích faktorů okolí, jeho vlivů, změn a zhodnocení vnitřních výkonnostních parametrů, v souladu s navrženou strategií. Cílem je vytvořit klíčový dokument, který by měl ujasnit a upřesnit pozici a směrování podnikatelských aktivit do budoucna, jakož i prostředky pro jejich dosažení.
This thesis considers the proposed business plan – establishment of the shooting range, which outlines the present difficult conditions which exist in the society. Thesis is conceived as a project for investor with sufficient funding for implementation. It is derived from a complex analyses of the external and internal factors, changes and estimates of internal performance parameters aligned to the agreed strategic design. The aim is to produce a essential document which sets out a clear statement of the future direction of the business and its desired position including the identification of the resources required to achieve that goal.
Description
Citation
NEČASOVÁ, S. Zřízení střelnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-10
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Schüller: Kdo tvořil grafický návrh střelnice? - zodpovězeno Ing. Videcká: Na jaké skupiny je střelnice zacílena? Jaké by bylo nejvhodnější umístění střelnice? - zodpovězeno Ing. Jalůvka: Z jakého důvodu jsou tržby řazeny vámi uvedeným způsobem? Zkoušela jste specifikovat váhy jednotlivých tržeb? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO