Podnikatelský plán pro založení nového podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce je zaměřena na podnikatelský plán pro založení nového podniku Softeko, který se bude zabývat provozováním samoobslužné automyčky. Poskytne nejen teoretický přehled, ale bude obsahovat zejména veškeré potřebné analýzy, návrhy a harmonogramy řešení, podrobný finanční plán a důležité informace pro reálný a proveditelný podnikatelský plán na výstavbu a provozování samoobslužné automyčky.
This thesis is focused on the business plan for a new business called Softeko, which will deal with the operation of self-service car wash. Provided is not only a theoretical overview, but will mainly contain all the necessary analysis, proposals and timetables involved solutions, detailed financial plan and important information for real and viable business plan for the construction and operation of self-service car wash.
Description
Citation
LEVEK, P. Podnikatelský plán pro založení nového podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Matúš Varjan, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno otázky oponenta práce – odpovězeno Ing. Matúš Varjan - Je myčka určena pouze pro klienty, kteří si zde sami umyjí auto? Na jaké typy zákazníků jste se zaměřili? Zvažujete rizika investice? Hovoříte o čistotě na pracovišti, jak bude toto zajištěno? - odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. - Jaký je rozdíl mezi automatickým mytím a samoobslužným? Jaká je lokalita a cena? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO