Hodnocení výkonnosti společnosti s využitím informačních systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocení ekonomické výkonnosti společnosti C SYSTEM CZ a.s. v letech 2009 až 2013. V teoretické části jsou popsány základní metody finanční analýzy a strategického přístupu k hodnocení výkonnosti, na které navazuje analýza vývoje zmíněného podniku z pohledu finančních ukazatelů a postavení na trhu. Návrhová část je zaměřena na využití vnitropodnikového informačního systému jako nástroje pro zprostředkování vybraných výsledků finanční analýzy za účelem reportování a porovnávání s konkurencí.
This Diploma thesis deals with evaluation of the economic performance of the company C SYSTEM CZ a.s. in years 2009 – 2013. In theoretical part is described methodology of financial analyses and strategic approach to evaluation of the company which is followed by financial analyses of the chosen company in terms of financial indicators and market position. Practical part is focused on using of the information system as a tool to mediate chosen results of the financial analysis for reporting and benchmarking.
Description
Citation
HAUSVATER, J. Hodnocení výkonnosti společnosti s využitím informačních systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Marcela Kožená, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Libor Benátský (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Ing. Benátský: Můžete mě vysvětlit proč porovnáváte v práci společnosti C SYSTEM a Autocont? Co jste u těchto společností porovnával? Jsou tyto společnosti srovnatelené v položce Obratu? - odpovězeno Doc. Fedorová: Jaké závěry vyvozujete z Vašeho reportu? Společnost Autocont jste vybral z jakého důvodu? Byla provedena analýza Autocontu? Jak společnost C SYSTEM reagovala na Vaše návrhy? - odpovězeno Doc. Kožená: Srovnával jste analyzovanou společnost s oborovým průměrem? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO