Úprava dálkového ovládání experimentálního vozidla Car4

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o vývoji programu dálkového ovládání k experimentálnímu vozidlu CAR4. Jsou zde popsány použité programy jako je Matlab, Simulink, Stateflow a další. V práci je popsán i navrhnutý způsob jednotné komunikace. Část je věnována samotným hardwarovým úpravám ovladače a návrhu jeho obalu.
This bachelor thesis discusses the control program development for the experimental vehicle CAR4. There is also described the designed type of communication as well. A part of the thesis is dedicated to electrical hardware changes and enclosure mechanic design.
Description
Citation
ŠUMPELOVÁ, J. Úprava dálkového ovládání experimentálního vozidla Car4 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Suchánek, CSc. (místopředseda) Ing. Lukáš Březina, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Hadaš, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Michal Kotoul, DrSc. (člen) doc. Dr. Ing. Kazimierz Peszynski (člen) doc. Ing. Radek Vlach, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Zapoměl, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Student seznámil členy komise s obsahem své práce na velmi dobré úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO