Minimalizace rizik výbuchu v lakovnách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o podmínkách výbuchu, prostorech s nebezpečím výbuchu a jejich dělení na jednotlivé zóny. Dále je zaměřena na možnosti minimalizace rizik výbuchu s ohledem na lakovny pomocí primární, sekundární a konstrukční prevence. Popisuje doporučení a možnosti pro minimalizaci vzniku výbuchu, případně jeho následků.
Bachelor’s thesis deals with conditions of explosion, areas with danger of an explosion and their division into individual zones. Furthermore the thesis is focused to options for a reduction of risks of explosion and takes into account the coating plants by using primary, secondary and constructional prevention. It describes the recommendations and options for reduction of the explosion creation, eventually its results.
Description
Citation
LUŽNÝ, J. Minimalizace rizik výbuchu v lakovnách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Radek Knoflíček, Dr. (předseda) doc. Ing. Simeon Simeonov, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Vetiška, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pavlík, Ph.D. (člen) Ing. Luboš Kotek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO