Postup a rizika zadávání projektů ESF

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomová práce je posoudit způsoby financování vzdělávání vlastních zaměstnanců společnosti Best Buy Investments a.s. se zaměřením na možnosti financování projektu z fondů Evropské unie. V teoretické části jsou charakterizovány jednotlivé formy financování ze zdrojů EU a prakticky zaměřená část práce se věnuje samotné společnosti a možnostem čerpání z fondů EU. Na základě SWOT analýzy se identifikuje projekt a způsoby jeho realizace, přičemž se uvažuje financování formou dotace z fondů EU.
The goal of the thesis is to consider various ways how to finance education of personal staff of company Best Buy Investments a.s. with the focus on possibilities of financing project from the European Union funds. In the theoretical part are characterized individual forms of financing from source of the European Union and the practical part is attended to the company and possibility of financing from the EU. On the grounds of SWOT analyses are identified the project and the ways of its implementation considering financing from the European Union funds.
Description
Citation
SEKEROVÁ, J. Postup a rizika zadávání projektů ESF [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO