Teoretický model linkové výroby pro výrobu plynem izolovaných komponent VVN

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce má za úkol vysvětlit, co znamená produkční tok a jaké metody známe k jeho analýze a seznámit nás se samotnou firmou. V rámci firmy se seznámit s lakovacím procesem a čištěním. První část pojednává o samotném produkčním toku a jeho dělení. Následně jsou uvedeny metody jeho analýzy. Druhá část je o samotné firmě, zahrnuje představení firmy, produktu, popis lakovacího procesu a čištění. V třetí části jsou vypracovány návrhy, jakým způsobem zlepšit čistící proces. V poslední části práce je provedeno ekonomické zhodnocení daných návrhů.
This work aims to explain what the production flow means, what methods are known for the analysis and to introduce us the company. It is also to introduce the process of painting and grinding within the company. Concept of the first part is the actual production flow and its division. The following chapters handle the methods of its analysis. The second part describes the company itself. It includes the introduction of the company, of the product and description of the painting process and grinding. In the last part of the work was made economic evaluation of these proposals.
Description
Citation
HALUZA, Z. Teoretický model linkové výroby pro výrobu plynem izolovaných komponent VVN [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) Ing. Jiří Starý, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Jiří Špinka (člen) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-08
Defence
1) Před stáž lakování není žádná stáž čištění? 2) Jakým způsobem probíhá práškové lakování? 3) Proč stáž čištění zabírá tolik času? 4) Čím čistíte výrobky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO