Elektromotory pro podporu turbodmychadel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá přeplňováním spalovacích motorů, zejména pak popisuje vlastnosti turbodmychadel a kompresorů s asistencí elektrických motorů. Vzhledem k tomu, že se jedná o novodobý koncept, snaží se autor nastínit problematiku těchto provedení z aktuálně dostupných informací a možnost budoucího uplatnění zmíněné technologie.
The bachelor´s thesis deals with turbocharging of combustion engines. In particular the characteristic of turbochargers and superchargers assisted by electric motors are described. According to novelty of these concepts, the author endeavours to adumbrate the main issues connected to subject from available sources and he outlines a possible application of these new technologies in future.
Description
Citation
KYTNER, V. Elektromotory pro podporu turbodmychadel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Miroslav Havlíček, CSc. (předseda) prof. Ing. Václav Píštěk, DrSc. (místopředseda) Ing. David Svída, Ph.D. (člen) Ing. Radim Dundálek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koláček (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Student seznámil komisi s prezentací bakalářské práce na téma Elektromotory pro podporu turbodmychadel.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO