Výběr informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou výběru informačního systému, který má vést k zefektivnění procesů a zvýšení počtu zákazníků ve firmě Rumburak s.r.o. První kapitola je zaměřena na teoretické poznatky, které jsou potřebné ke zpracování řešené problematiky. V následující části jsou provedeny analýzy vnitřního i vnějšího prostředí společnosti a definovány závěry z nich vycházející. Návrhová sekce obsahuje porovnání dostupných informačních systémů a výběr nejvhodnějšího z nich. Následně je zpracován časový plán na zavedení nového IS, spolu s identifikováním přínosů a ekonomickým zhodnocením celého návrhu.
The thesis aims to describe the selection of a new information system, which should lead to process streamlining and a boost in the number of customers at Rumburak s.r.o. The first chapter lays out the theoretical knowledge needed to tackle the task at hand. The following section analyzes the internal and external environment of the company and the implications thereof. The proposal portion contains a comparison of the available information systems and selects the best among them. It develops a schedule for the implementation of the new IS, along with identifying the benefits and economic evaluation of the entire proposal.
Description
Citation
KORNELLY, R. Výběr informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-11
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO