Zlepšení systému řízení kvality ve firmě Falco Computer, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Má bakalářská práce se zabývá systémem jakosti ve firmě Falco computer, s.r.o. a návrhy na jeho zlepšení, které mají vést k dalšímu rozvoji zavedeného systému.
My bachelor´s thesis analyses quality management system of the company Falco computer, s.r.o and proposals on its improvement. These improvements should lead to next development of established system.
Description
Citation
VILLERT, T. Zlepšení systému řízení kvality ve firmě Falco Computer, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
OTÁZKY VEDOUCÍHO: nebyly položeny. OTÁZKY OPONENTA: odpovězeno. Prof. Ing. Marie Jurová, CSc.: Seznam použité literatury neobsahuje zdroje doporučené v zadání bakalářské práce, vysvětlete. Jak jste použil ve svých návrzích business process management? Odpovězeno. Ing. Pavel Breinek, Ph.D.: Jaké metody jste použil pro předkládanou práci a jak je prováhaná teoretická část s částí návrhovou? Zhodnotil jste přínosy a náklady předkládaných návrhů? Odpovězeno částečně. Mgr. Helena Musilová: Dotaz ke grafu vyjadřujícímu rychlost vyřízení reklamace: co reprezentují hodnoty na osách, vyjádřené v procentech? V návrzích uvádíte přijetí zaměstnance "na půl úvazku", jaká právní kvalifikace je tím myšlena? Připomínka k nepřesné terminologii (pracovník, zaměstnanec a další). Odpovězeno částečně. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: Vysvětlete, co znamená dostupnost internetové konektivity na 105 %. V textu práce uvádíte, že sledujete trend. Domníváte se, že lze hodnotit trend pouze na základě meziroční změny? V rámci prezentace jste uvedl, že chcete změnit dotazník na řízený rozhovor. V čem může být řízený rozhovor nebezpečný pro následné zpracování? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO