Podnikatelský záměr rozvoje společnosti Pro-staff, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu současného stavu Agentury - Pro-staff sro, která je využita na tvorbu podnikatelského záměru pro rozvoj společnosti, který se soustředí na rozšíření nabídky poskytování animačních služeb a organizování společensko-kulturních a sportovních událostí na rakouském trhu. V první části jsou definovány cíle a metodika práce, zatímco druhá část obsahuje teoretické podklady pro část třetí, která se věnuje analýzám. Poslední část obsahuje vlastní návrhy autora. Návrhy prezentují tvorbu strategie vstupu na trh, která rovněž zahrnuje finanční plán a doporučení, na co by se měla společnost v budoucnosti zaměřit a čemu se vyvarovat.
The Master's thesis focuses on the analysis of the current situation of company Pro-staff Ltd., which is used for the creation of a business plan for the company development The business model will focus on broadening the supply of animation services and the organization of socio-cultural and sports events on the Austrian market. In the first part, the main aim and objectives as well as methodology of work are presented , while the second part contains the theoretical basis for the third part. Third part contains analysis and the last consits of the author's own suggestions. The proposals focus on making entry strategy, which also includes a financial plan and recommendations for the company that should be followed in the future and what should be avoided.
Description
Citation
JELČOVÁ, D. Podnikatelský záměr rozvoje společnosti Pro-staff, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
otázka oponenta Mgr. Čermák: V jaké oblasti má podle Vás naše agentura největší potenciál prosadit se rychle na rakouském trhu?/odpovězeno otázka oponenta Mgr. Čermák: Kterou oblast pro změnu by jste doporučila z hlediska dlouhodobého rozvoje firmy na rakouském trhu?/odpovězeno doc. Myšková: připomínky k práci - formální nedostatky.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO