Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu bývalé restaurace v Kroměříži
Analysis of the highest and best use of a former restaurant in Kromeříž
Author
Advisor
Klika, PavelReferee
Lončarič, MartinGrade
AAltmetrics
Metadata
Show full item recordAbstract
Diplomová práce se zabývá analýzou nejvyššího a nejlepšího využití majetku, která je zde prakticky aplikována na konkrétní příklad. Analýza je provedena na budově bývalé restaurace Slovan v Kroměříži, která je v současnosti nevyužívaná. Na logicky pravděpodobných využitích jsou provedeny čtyři zkoušky (legální přípustnosti, fyzické možnosti, finanční opodstatněnosti a maximální výnosnosti), na základě kterých se dojde k nejvyššímu a nejlepšímu využití. This diploma thesis deals with the analysis of the highest and best use of the property, which is practically applied to a specific example. The analysis is performed on the buildings of the former restaurant Slovan in Kroměříž that the currently unused. On logically probable recovery are performed four tests (legal admissibility, physical possibility, financial merits and maximum profitability), on the basis of which will be the highest and best use.
Keywords
Nejvyšší a nejlepší využití, legální přípustnost, fyzická možnost, finanční opodstatněnost, maximální výnosnost, porovnávací metoda, výnosová metoda, dočasná renta, výnosy, náklady, reprodukční cena a cena zjištěná., The highest and best use, legal admissibility, physical possibility, financial merits, maximum profitability, comparative method, revenue method, temporary annuity, income, expenses, replacement cost and the price determined.Language
čeština (Czech)Study brunch
Realitní inženýrstvíComposition of Committee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)Date of defence
2015-06-17Process of defence
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájenaPersistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/40643Source
ČEŇKOVÁ, L. Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu bývalé restaurace v Kroměříži [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.Collections
- 2015 [175]