Využití 8x8 LED matice a MEMS senzoru pro propagační účely

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Hlavním cílem této bakalářská práce je vytvoření ukázkové aplikace pro propagační účely. Jedná se o využití mikrokontroléru ATmega32A, MEMS snímače zrychlení a úhlové rychlosti a 8x8 LED matice s řadičem. Práce je v teoretické části zaměřena na charakteristiku použitých součástek, jejich vlastností a způsobu řízení. Následně se práce zabývá napájením, návrhem a výrobou desky plošných spojů pro mikrokontrolér a v poslední části práce je pozornost věnována softwaru mikrokontroléru a výrobě pouzdra.
The main objective of this bachelor thesis is to create exemplary application for promotional purposes. It means using of a microcontroller ATmega32A, a MEMS acceleration and angular velocity sensor and a LED matrix with a driver.. In the theoretical part the thesis is focused on the characteristics of used components, their features and way of control. Subsequently, the thesis deals with a power supply, design and manufacture of a printed circuit board for microcontroller and the last part of the thesis is focused on a microcontroller's software and manufacture of a casing.
Description
Citation
STŘEDA, J. Využití 8x8 LED matice a MEMS senzoru pro propagační účely [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
prof. Ing. Dagmar Janáčová, CSc. (předseda) prof. Ing. Miluše Vítečková, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Jiří Tůma, CSc. (člen) doc. Ing. Ivan Švarc, CSc. (člen) Ing. Tomáš Marada, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Roupec, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Zuth, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO