Srovnání cen rodinného domu v různých částech města Havlíčkův Brod v letech 2014 a 2015

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá srovnáním cen rodinného domu v Havlíčkově Brodě v letech 2014 a 2015. Úkolem je zjistit a posoudit vliv lokality na cenu rodinného domu. Tento rodinný dům se nachází v okrajové části města a následně pro srovnání bude přemístěn do centra Havlíčkova Brodu. Ceny domu se určí cenou zjištěnou a cenou obvyklou. Důležitým prvkem práce bude určit faktory, které ovlivňují tyto ceny.
The thesis deals comparison of house prices in Havlíčkův Brod in 2014 and 2015. The task is to find out and assess influence of lokality for the price of family house. This family house is located in suburb of the town and then for comparison will be moved to the center Havlíčkův Brod. House prices are determined by observed price and market value. The important element of thesis will determine factors, which affect these price.
Description
Citation
VOJÍŘ, O. Srovnání cen rodinného domu v různých částech města Havlíčkův Brod v letech 2014 a 2015 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2015-06-26
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO