Zajištění funkčnosti IT v projekční kanceláři – outsourcing nebo pracovní poměr?

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Společnost ABC spol. s r.o. v současné době využívá outsourcing v oblasti informačních technologií, který se pro společnost stává nevyhovujícím. Řešením by mohlo být přijetí nového zaměstnance do IT oblasti. Bakalářská práce analyzuje problémy, které ve společnosti vznikají a po srovnání outsourcingu a pracovního poměru navrhne podnikateli vhodné řešení.
The bachelor thesis aims to deal with information technologies administration matter in ABC spol. s r.o. This engineer´s office presently uses outsourcing, which entails certain issues. Hiring a new employee to handle IT administration matters could be the solution to such issues. The thesis analyzes particular issues, that are encountered by the company management and provides them an appropriate solution, after outsourcing vs. employment comparison.
Description
Citation
DIVIŠOVÁ, D. Zajištění funkčnosti IT v projekční kanceláři – outsourcing nebo pracovní poměr? [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Lenka Zábojová (člen)
Date of acceptance
2015-06-24
Defence
Otázky vedoucího- odpovězeno. Otázky oponenta – odpovězeno. doc. Fedorová: Vysvětlete výhody a nevýhody Vašich návrhů. Je možná kvantifikace časové prodlevy mezi vznikem problému a řešením.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO