Komparace podnikatelských úvěrů UniCredit Bank s podnikatelskými úvěry vybraných bank

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na komparaci podnikatelských úvěrů, konkrétně kontokorentních úvěrů, společnosti UniCredit Bank s podnikatelskými úvěry vybraných bank na základě stanovených kritérií. Teoretická část se zabývá úvěry a jejich rozdělením. V praktické části budou porovnávány kontokorentní úvěry společnosti UniCredit Bank s kontokorentními úvěry jiných bank na základě stanovených kritérií a z toho bude zjištěno, který kontokorentní úvěr je pro nejmenovanou firmu nejvhodnější.
The bachelor’s thesis is focused on comparison of UniCredit Bank business loans, focus on overdraft, to business loans selected banks. The theoretical part deals with loans and their distribution. The practical part will compare overdraft of UniCredit Bank with overdraft of other banks on the basis of the given criteria and from that, it will be set in which business loan is the better for firm.
Description
Citation
BRÁZDILOVÁ, M. Komparace podnikatelských úvěrů UniCredit Bank s podnikatelskými úvěry vybraných bank [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
Prof. Rejnuš: Řeší se v práci firma nebo úvěr? Proč pouze dvě kritéria - která další lze použít. Dr. Novotný: Na co použije klient kontokorent? Doc. Fedorová: Podklady, které banka požaduje - jsou požadovány i údaje o cash flow? Má vždy údaje o cash flow k dispozici firma? Příloha účetní závěrky. Dr. Hornungová: Údaje, které nejsou využity v samotné analýze. Dr. Mráček: Proč je tak krátká návrhová část?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO