Aplikace systému inteligentního řízení rodinného domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na sestavení dokumentace k rekonstrukci rozvodů elektrické instalace v rodinném domě. Jsou zde popsány problémy původní instalace a následky s tím spojené. Je uveden postup pří návrhu nové instalace, na co si dát pozor a čím se řídit. V další kapitole je srovnání klasické elektroinstalace s inteligentní a jejich porovnání a výběr nejvhodnějšího řešení. Dále je vypracována kompletní dokumentace rozmístění vývodů, okruhů a jejich zapojení. V poslední kapitole je uveden návrh webového rozhraní pro ovládání.
The thesis is focused on the preparation of documentation for reconstruction of the electrical distribution installation in a family house. There are described problems of the original installation and the consequences associated with it. It explains how to design a new installation, on what to watch and what to follow. The next chapter is compared with conventional wiring and intelligent comparison and selection of a more nejvhod-solving. Furthermore, a thorough documentation of the pin assignment, and wiring circuits. The last chapter is presented draft of web interface for control.
Description
Citation
MALÝ, M. Aplikace systému inteligentního řízení rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Bohuslav Res, CSc. (člen) Ing. Jiří Ovsík (člen)
Date of acceptance
2015-06-08
Defence
Jakým způsobem je řízeno vytápění domu? Zvažoval jste i ovládání přes GSM modul? V čem je práce inovativní? Student seznámil zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO