Podnikatelský plán na založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu pro konkrétní podnik malého rozsahu a jeho následné realizovatelnosti a ověření konkurenceschopnosti v českém tržním prostředí. Celá práce je rozdělena na praktickou a teoretickou část. V teoretické části se zabývám základními pojmy s podnikáním spojené. V praktické části již aplikuji teorii do praxe. Dále se zabývám sestavením konkrétního podnikatelského plánu. Dále následuje praktická část založení podniku se zaměřením na provoz internetového obchodu s oblečením. Na základě sestaveného plánu zhodnotím podmínky založení, možná rizika a konkurenceschopnost podniku.
This work is dealing with formation of a business plan for a concrete company small scale and verification of its feasibility and competitiveness in the Czech market environment. The thesis is divided into a theoretical and practical part. In the theoretical part I deal with on basic business terms. In the practical part already I apply the theory into practice. I also deal with drawing up a concrete business plan. This is followed by the practical part of starting a business with a focus on e-shop clothing. Based on the compiled plan I reviewed the conditions of establishment, potential risks and business competitiveness.
Description
Citation
ŘÍHOVÁ, K. Podnikatelský plán na založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (předseda) Mgr. Jiří Pospíšil (místopředseda) Ing. Martina Pivodová (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zábojová (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Zábojová - Diskuze nad závěrem BP, nad finančními aspekty podn. plánu, existencí kamenného obchodu. Ing. Pivodová - Diskuze nad eliminací nezaplacení zákazníka. Mgr. Pospíšil - Diskuze na potřebou počáteční hotovosti.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO