Podnikatelský záměr - založení nové firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru na založení nové firmy. Cílem je vybudování společnosti Zdravě pro zdraví s.r.o., která bude provozovat prodejnu se zdravými potravinami, zvláště pak s bezlepkovými výrobky.
This bachelor´s thesis deals with the processing of the business plan for the establishment of the company. The aim will be to build a company Zdravě pro zdraví s.r.o., which will run the shop with healthy foods, especially with gluten-free products.
Description
Citation
NĚMEC, O. Podnikatelský záměr - založení nové firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
doc. Lajtkepová: Jak jste stanovil průměrnou útratu zákazníka ve výši 220,- Kč? Existuje dostatečná kupní síla ve městě Třebíč pro váš obchod? - částečně zodpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová: Za jaké časové období je myšlena průměrná útrata zákazníka, která vyplynula z vašeho dotazníku? Na jaký sortiment se specializuje váš obchod? - zodpovězeno Ing. Sághy Estélyi: Kde se náchází konkureční podniky a jaký nabízí sortiment? Na základě čeho jste odhadl náklady na nákup produktů? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO