Projekt – Pořádání cyklistického tréninkového kempu v zahraničí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření projektu na pořádání cyklistického tréninkového kempu v zahraničí. Vychází z úvodních teoretických poznatků, dále analyzuje aktuální tržní prostředí a konkurenci. Poté následuje vytvoření projektu s ekonomickým vyhodnocením a marketingovým návrhem.
The Bachelor thesis is focused on creating a project - organizing a bike training camp abroad. Based on the initial theoretical knowledge, analyzed the current market environment and competition, followed by creation of a project with economic evaluation and marketing proposal.
Description
Citation
OHŘÁL, A. Projekt – Pořádání cyklistického tréninkového kempu v zahraničí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) RNDr. Hana Lepková (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Otázky vedoucího práce: Myslíte si, že by pro kemp byla přínosem účast současného anebo bývalého profesionálního cyklisty v roli trenéra? Odpovězeno Otázky oponenta práce: Jak by šla zvýšit atraktivita takové akce, aby nezapadla v široké nabídce podobných kempů? Odpovězeno Ostatní otázky: prof. Koráb: Dotaz na graf v práci. Odpovězeno Ing. Juřica: Jak byste řešil přesun kempu na Mallorcu? Odpovězeno Ing. Ptáček: Jaký je časový odstup mezi dobou přihlášení a začátkem kempu? Odpovězeno Ing. Ptáček: Jak jste se dostal k této rakouské firmě, která zájezdy pořádá? Odpovězeno RNDr. Lepková: Jaký je doprovodný program kempu? Jaká je regenerace sportovců? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO