Podíl zaměstnaneckých benefitů se sportovním obsahem na kvalitě života zaměstnanců s převážně sedavým zaměstnáním

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je vysvětlit funkci zaměstnaneckých benefitů se sportovním zaměřením a podporující zdraví a popsat vztah, který souvisí s kvalitou života zaměstnanců při sedavém zaměstnání ve vybrané firmě. Součástí práce je osobnostní anketa a dotazníkové šetření. Na závěr práce je popsáno doporučení k realizaci benefitů, které vedou ke zlepšení kvality života a zdraví.
Purpose of this bachelor thesis is to explain function of employee benefits that focus on sport and health promotion, and describe their impact to employees with sedentary jobs in selected company. This thesis also includes anonymous survey . The conclusion of this thesis describing recommendation for implement employee benefits which lead to improved life quality and health.
Description
Citation
VÁLEK, P. Podíl zaměstnaneckých benefitů se sportovním obsahem na kvalitě života zaměstnanců s převážně sedavým zaměstnáním [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2015-06-19
Defence
oponent - částečně odpovězeno Ing. Doubravský - kolik z 1000 zaměstnanců má sedavé zaměstnání - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO